Over verwie

Vacature bij Verwie

Vacature

Gezocht: Enthousiaste verkooptopper (m/v) met oog voor stijl Ben jij iemand die het heerlijk vindt om regelmatig je interieur een nieuwe boost te geven? Vragen je vrienden altijd aan jou advies over hoe ze hun huis meer cachet kunnen geven? Als dit op jouw lijf geschreven is zoeken we jou. Want hoe leuk zou het zijn als je er vanaf nu ook voor betaald zou worden? Het team van Verwie, een klein gezellig familiebedrijf met jarenlange ervaring, zoekt versterking in de vorm van een verkoopmedewerk(st)er die klanten dagelijks adviseert en helpt met een glimlach en een kop koffie. Vele klanten kennen ons van jarenlange goede service, maar ook nieuwe bewoners van ons dorp en in de regio weten ons te vinden! Lees de hele vacature door op het vacature plaatje hiernaast te klikken.


Lees of download de hele vacature door op het vacature plaatje hiernaast of via deze link te klikken. Graag ontvangen we jouw gegevens en c.v. via mail: verlaan@verwie.nl. We horen van elkaar!


Unilux Horren


Mooie projecten

mFlor Parva Pure Sycamove Visgraat vloer

We hebben een prachtige vloer van mFlor mogen leggen. Het ging om de Parva Pure Sycamove Visgraat vloer van mFlor. Kijk het filmpje door op de video aan de linkerzijde te klikken.


Producten
Zonwering binnen

Voor binnenzonwwering bent u bij Verwie aan het juiste adres. Rolgordijnen, jaloezie'n, shutters, plissés, duettes en vouwgordijnen? Alle raamproducten zijn in de shop te bekijken. Laat u voorlichten in de winkel, het juiste advies geven wij u gratis en vrijblijvend thuis.

Woning textiel

Gordijnen, vitrages, vouwgordijnen, paneelgordijnen of de M-store vitrage met kant, bij Verwie vindt u een uitgebreide kollektie van diverse bekende en onbekende merken. Denk hierbij aan Ado, Eyfinger, Egger. Om de juiste keuze te maken raden wij u aan stalenmateriaal mee naar huis te nemen. Wij komen gratis bij u inmeten en overleggen over de manier van confectie. (enkele plooi, vlinderplooi, zeilringen…) De gordijnen worden in ons eigen atelier vervaardigd.

Kasten

Wij leveren schuifdeurkasten, vouwdeurkasten en draaideurkasten in standaard maten. Voor maatwerk in schuif- en draaideurkasten kunt u echter ook bij ons terecht. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden van dit programma. Wij komen graag bij u thuis voor advies.

Slapen

U bent bij Verwie aan het juiste adres voor een goed slaapadvies. Wij zijn dealer van oa. Avek, Polypreen en Vroomshoop senioren bedden. Bij het kiezen van een nieuwe matras of bodem is het noodzakelijk om proef te liggen. Daarom hebben wij diverse slaapsystemen in de winkel staan zodat u het ligcomfort met elkaar kunt vergelijken. Slaapcomfort wordt niet alleen bepaald door matras en bodem, het juiste kussen en bedtextiel dragen hieraan ook hun steentje bij. Vandaar onze uitgebreide collectie in hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

Vloeren

Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies waarbij we vooral rekening houden met uw omstandigheden en gebruikerseisen. Harde Vloeren: Of we het nu hebben over Marmoleum, vinyl, PVC of laminaat, ieder product heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij vrijblijvend langs om aan de hand van de ondervloer te bepalen of het nodig is deze te egaliseren of een ondervloer te plaatsen. Een goed begin is ook hier het halve werk!


Tapijt: Wanneer u kiest voor tapijt, komen wij graag bij u langs om het tapijt te installeren. Wij doen dit bij voorkeur volgens de smoothedge methode waarbij het tapijt gespannen wordt op ondertapijt en latten. (ook op trappen) Dit geeft het meeste comfort en heeft als bijkomend voordeel dat de ondervloer hergebruikt kan worden zodra het tapijt vervangen wordt.  (milieu en kosten besparend). Het is ook mogelijk het tapijt vol te verlijmen op ondertapijt. In eerste instantie heeft dit dezelfde uitstraling als tapijt gelegd op ondertapijt en latten maar op langere termijn zal het tapijt eerder slijten en pletten. Tevens is hergebruik van het ondertapijt dan niet mogelijk en is deze methode minder geluid reducerend.

Zonwering buiten

Voor zonneschermen en horren bent u bij Verwie aan het juiste adres. Zonneschermen, rolluiken of Horren met pollenstop gaas? Laat u voorlichten in onze winkel, het juiste advies geven wij u gratis en vrijblijvend thuis.


Nieuws over Verwie